divendres, 14 de novembre del 2008

DESDE LAS OSCURAS ENTRAÑAS DEL UNIVERSO...


Senyores i senyors.... des de "Cuéntame cómo te devoró" arriba la nova versió tuneada de la némesis del jugador de rol, el seu pitjor mal son, el seu millor enemic, el màster en pessimisme, el blister en desesperació, el póster en inexorabilitat. Oui!!!! C'est moi!!!!! He redespertat i convocat un ou de xutulu!!!!

Les persones interessades a jugar a la meva deconstrucció de partida NOMÉS heu de:

1) Confirmar assitència!!!! M'agradaria que tothom que vulgui jugar pugui fer-ho! Però a canvi demano que la gent digui quelcom amb antelació, ok???

1) Inventar-vos un personatge humà amb qualsevol sexe, gènere, edat, transfons, etc., tot el complex o simple que volgueu, que serà respectat. El màster es posarà en contacte amb cadascun de vosaltres per tal d'acordar 1 únic esdeveniment de la vostra vida, rellevant a la partida. Podeu reflectir tal personatge durant el joc com volgueu (dibuixos, indumentària, etc).

2) La única limitació a la vostra imaginació és la realitat mateixa, és a dir, la partida tindrà lloc en el món normal i corriente, i a més, contemporani! Probablement, fins i tot es localitzarà a Espanya i, per què no?, a Mallorca. En aquest sentit, properament rebreu noves indicacions sobre quina dada o fet reuneix els jugadors... (para morir, verdad maestro?????)

3) La data de la partida podria ser o el dissabte 12 o el 19 de desembre. En principi, proposo el 19. Votacions? Horari: de 16 a 21h, aprox. Després soparillo (a determinar). Voleu jugar després de jalar? Lloc: en principi, si en Toni confirma que li sembla bé, al seu pis, cosa que seria un favor molt gran per a mi. En tot cas, si no som molts, cameva.

En resum.... estirau les cametes i les animetes.... que els taüts ja estan preparats!!!!

Miquelet de Sa Corna que Fa Crec-Crec

9 comentaris:

"Xiroi" ha dit...

ei, som en Jaume des xiroi, seria possible fer algo molt friki per als joves del xiroi.
Esteim disposat a tot, a TOT!!
Esperam resposta a sa nostra web mateixa.
Besitos i ansiosos morosos de formar part d'aquesta comunitat autonoma friki!
gur gur!

Martí ha dit...

Tu sí que saps crear expectació, cabronarro!
No res, me pos ja a fabricar un personatge dispost a morir aviat. A mi 19 de desembre me va bé. Impresionant la imatge que has posat, i els colorins molen!
I pel que veig, aquest petit monstre que estam creant entre tots comença a creixer... Quan queda per a que comenci a anar sense control?
Deu meuuuurrrrLL!!! Què hem feeeeetrrrllll?

Martí ha dit...

¿Kierkegaard, el juego de rol?

Anònim ha dit...

Bones, tenc moltes ganes de sentir es primers plors de sa criatura de'n Xutulu, són tan tendres ets infantons!
Ara mateix me pos a crear un personatge per adentrar-me dins sa dimensió desconeguda
Tu-ru-ru-ru Tu-ru-ru-ru Tu Tu Tu
Cat(hulu)-i

Anònim ha dit...

Bones!!

Jo també m'apunt a la partida i el dia també hem va bé. Esper viure lo suficient per a arribar a les 21h.

Iñaki

Anònim ha dit...

El cavaller confirma la seva assistència. Sé que jugam a morir, però que hi farem.

PENDRAROL

Martí ha dit...

Bé, si a ningú l'importa, ja deixaré establert com a "dia oficial" 19 de desembre a "propers rituals". Au, idò, si de cas ja farem canvis.

Anònim ha dit...

CAOS i DESTRUCCIÓ!!... ...pensava que dia 19 era dissabte!
Tant el 12 com el 19 de desembre cauen en divendres, hi hauria possibilitat de passar-ho a dissabte. Es que ets horabaixes de dilluns a divendres som na Mary poppins i no puc venir.
Cat(hulu)-i

Martí ha dit...

Ei! Això és cert. Bé, tot dependrà d'en Miquel i de la seva disponibilitat, però de tota manera més endavant anrirà bé posar un post de confirmació. Joder, jo encara m'he de fer el personatge...
Potser estaria be, a banda de fer els posts, inaugurar algun for per a discussions vàries. Algú sap si es pot obrir algun for a partir d'aquest blog? Jo vaig a investigar. Laverdad está ahí fuera, I want to believe i tot això...