divendres, 5 de desembre del 2008

...RECIÉN LLEGADO DE SU GIRA POR EL PLANETA "TAMPAX"...


Animals peluts, ja s'ensuma el sofre gorgotejant de Mordor, esperant inexorable l'arribada dels vostres cossos, ossos i SOS reverberant per les sales de l'infern!!!! Jajajajaja!!!
La partida està en marxa. Dissabte 20 (pendó per confondre divendres amb Sabbat!), a les 16h, a casa de'n Antoine von Villalongue, jugaran les següent animetes (les que de moment han donat senyals de "vida" bloggera): Soberbian, Antoine, Pendrarol, Cat(hulu)-i i Iñaki. Altres aliens teniu fins dia 17 per solicitar un taüt...
Com vos vaig advertir traïdorament, hi ha un record inefable que he de pactar amb cadascú de vosaltres, així que us trucaré aquesta setmana. Qui tengui el mòbil off, perecerá en las garras del averno!
Per tal d'alimentar les nostres àvides fosses abissals estomacals, s'accepten propostes. Tot i així, la meva humil i tirànica suggerència és telefonar a uns esclaus xinesos perquè ens cebin.
Germanes i germans obscurs fosfis... la sort està servida!

Miquelet de Sa Corna que Fa Crec-Crec

2 comentaris:

Martí ha dit...

Ueeeppp! Esper amb ànsia vampírica el dia del record inefable. T'enviaré prest la meva història, a veure si no me mates el primer dia, cabronarro!

Unknown ha dit...

M'encanta el teu epítet, Miquel ,però per si un cas no demanaré perquè t'ho han posat...

M.