dissabte, 9 de gener del 2010

CONJUNCIÓ DELS ASTRES...

Hahahaha! Era qüestió de temps. En Cthulhu somiava i esperava a dins el seu cau de R'lyeh, en Yog-Sothoth feia bombolles d'avorriment, en Hastur era a l'oficina de registre civil per a canviar-se el nom, els profunds ja s'havien tornat uns descreguts superficials, però els astres manen.

I, és clar, s'han tornat a alinear.

I les coses han canviat,  però només una miqueta. Ja queda poc per a la conquesta final d'aquest món!
Per començar, Botifarrol passa a anomenar-se Botifajoc. Per què? Perquè hem entès que tot i que som uns fanàtics devots del culte als jocs aquests de daus i full de paper que tanta bona fama han tengut al llarg de la seva història (Sr. Gary Gygax, sr. Dave Anderson: in memoriam), hem de donar cabuda a altres cultes que també tenen molta força i que poden ser peces claus en la nostra noble tasca de sotmetre material i espiritualment a la raça humana.

Per tant, a partir d'ara aquest bloc dona cabuda a que pogueu parlar no només de ocs de rol, sino de jocs en general. No pretenem ni molt menys ser una pàgina com la BSK o la Boardgamegeek, que per això ja existeixen elles, simplement volem que aquest pugui seguir sent un punt de trobada fàcil per un grapat d'amics i amigues; aquest va ser el motiu pel qual un dia en Toni i jo vàrem parir això (més en Toni que jo, perquè jo en aquells moments no en tenia molta idea, més o menys com ara).

Botifajoc segueix tenint com a principal objectiu el de poder tenir un taulell d'anuncis on convocar-nos uns als altres per a poder quedar i fer una de les coses que més ens agraden: jugar. Ja no jugar a rol, sino jugar al que sigui. En els propers dies intentaré fer que el bloc sigui el més funcional possible: avisos d'entrades al correu, normes d'ús per a publicar, inscripcions al bloc. I sobre tot: un taulell d'anuncis permanent per a poder convocar a la gent i apuntar-se.

Bono, de moment ho deixam aquí. No oblideu fer els vostres rituals obscens, donar Friskies als cans de Tíndalos i ser molt, molt malvats.

CTHULHU FTAGHN!